Het is vandaag de 82e dag van het project: #the100dayproject. Aan dit project doe ik voor de tweede keer mee. Vorig jaar heb ik met veel plezier meegedaan door 100 dagen lang 1 tot 3 uur per dag bloemen te tekenen. Ook dit jaar heb ik weer gekozen voor 100 dagen bloemen tekenen.

100 dagen bloemen tekenen

Kunstproject van 100 dagen

Het 100-dagen-project is een kunstproject van Lindsay Jean Thomson. De 100 dagen heb ik deze keer verdeeld in steeds 10 dagen achter elkaar dezelfde bloem tekenen. Van dag 80 tot en met 90 teken ik rozen. Van elke tekening maak ik een foto die je kan zien op: instagram.

Abstracte bloemen

Met dit kunstproject probeer ik het natekenen van bloemen steeds meer los te laten en de bloem abstracter te maken. De eerste dag maak ik een bloementekening met een tekenpotlood van WHSmith, de tweede dag gebruik ik een zwarte stabilo pen en de dagen er na teken en kleur ik met kleurpotloden van Faber Castell.

Ga voor meer tekeningen naar mijn: portfolio